Hoi Publishings nyemssion gav 4,4 Mkr före kostnader

Lars Rambe, vd Hoi Förlag. Foto: Conny Palmkvist.

📈 Nyemission. Hoi Publishing meddelar att 63 % av aktierna i den nyemission som avslutades 24 april tecknades. Hoi tillförs därmed 4,4 Mkr före emissionskostnader samt kvittning. Utspädning för ägare som ej deltagit i emissionen är 33 procent.
– Med det kapital som nu tillförs bolaget stärker vi balansräkningen genom avbetalning av räntebärande lån samtidigt som vi erhåller mer rörelsekapital till stöd för integrationen av Ekström & Garay AB i Hoi-koncernen. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Hoi med fortsatt stark tillväxt och med lönsamhet inom räckhåll, säger VD Lars Rambe i ett pressmeddelande.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.