Bli sponsor

Alla företag och organisationer som stöttar Boktugg ekonomiskt gör det möjligt för oss att driva den här sajten. Vi vill inte lägga allt bakom betalvägg och vi vill inte att artiklarna drunknar i annonser. Där kommer sponsorerna in i bilden. Kanske du?

Vi har försökt göra ditt beslut så enkelt som möjligt. Du behöver bara göra två val och sedan är det klart.

Vill du exponera flera olika varumärken tecknar du ett sponsoravtal för varje.

1. Välj nivå

Basic 200 kr/mån

Inkluderar namn på företag/produkt (max 40 tecken) länkad till valfri URL. Namnet kommer att synas på samlingssidan för sponsorer samt i nyhetsbrevet.

Premium 1 000 kr/mån

Inkluderar egen presentationssida med logga och kort text samt länk till valfri URL. Din logga kommer dessutom att synas i anslutning till artiklar, på samlingssidan för sponsorer samt i nyhetsbrevet (tillsammans med övriga sponsorer).

Premium Plus från 1500 kr/mån

Utöver allt som ingår i premium kan vi inkludera ett eller flera dedikerade utskick via epost till alla prenumeranter med ett erbjudande eller en presentation (ord pris 15 000 kr). Dessutom publicerar vi förlagets pressmeddelanden om nya böcker på vår sida. Berätta hur mycket du är redo att sponsra så syr vi ihop ett bra paket som passar ert företag och plånbok.

Moms (25 %) tillkommer på ovan angivna priser.

2. Välj faktureringsintervall

Ny faktura med 3, 6 eller 12 månaders intervall

För att det ska ge både dig och oss någonting startar vi med minst 6 månader oavsett nivå. Därefter förnyas avtalet med det intervall du valt: 3, 6 eller 12 månader. Vill du inte förlänga så meddelar du bara oss så avslutar vi avtalet. Samma sak gäller ifall du vill byta nivå. Det ger dig som sponsor maximal flexibilitet.

3. Beställ

När du funderat klart skickar du ett mejl till sales@boktugg.se och berättar vilken nivå och avtalslängd du vill ha samt ange faktureringsadress och vilken epostadress pdf-faktura ska skickas. Du får gärna skicka med även material som text/logga (se specifikationer nedan), annars tar vi det i nästa steg.

Specifikationer

Textlängd på presentationssida för premiumsponsorer är max 1000 tecken. Du kan lägga in en eller flera länkar i texten till din hemsida, ett erbjudande hos dig eller återförsäljare. Vi förbehåller oss rätten att stryka/redigera texten men meddelar i så fall alltid dig som sponsor före publicering. Behöver du uppdatera din text så hör av dig.

Alla utgående länkar märks som ”sponsored” i enlighet med gällande reklamregler. Du köper inte sponsorutrymme i SEO-syfte utan för att stötta Boktugg. 

Textlängd på företagsnamn/produktnamn är max 40 tecken.

Logga för premiumsponsorer levereras i jpg/gif/png-format storlek 800 x 400 pixlar (bredd x höjd). Ska vara sparad som optimerad för webb.

Epostutskick (för Super-premiumsponsorer) levereras en eller flera bilder (max 900 pixlar bred sparad som jpg optimerad för webb samt en text (rekommenderad längd max 1500 tecken). Ange även eventuella länkar. Materialdag och schema för dessa utskick sätts vid avtalstecknande.

Anonyma bidrag

Känner du inget behov av att synas utan bara vill stötta? Många privatpersoner och företag sponsrar oss genom att swisha ett bidrag eller betala in engångsbelopp med kort. Vi listar inte era namn här, men det betyder mycket för oss. Du kan även be oss skicka en faktura ifall det är belopp över 1000 kr.