fbpx

Om Boktugg & medarbetarna

Boktugg.se tar dig med in bakom kulisserna i bokbranschen. Vi skriver om nyheter, trender, författare, förlag, bokhandlare, bibliotek och allt annat som berör personerna bakom böckerna.

Vi låter olika aktörer i branschen komma till tals och vi berättar om vad som är hett just nu och i framtiden. Framgångsrika projekt och fiaskon. Seriöst men ändå med glimten i ögat. Vi drivs av en genuin kärlek till böcker – oavsett format.

För dig som vill ha ännu mer finns Boktuggs Lista som presenterar nya böcker och Rookie där vi skriver om nya författare. För den som vill ha ännu lite mer så rekommenderar vi att du blir en Boktugg Insider då du får vårt digitala magasin med läsvärda reportage och ännu mer inspiration till läsning. Som Insider får du även tillgång till våra temautgåvor och specialtidningar som utkommer ett par gånger per år.

Har du nyhetstips eller idéer på sådant du vill att vi skriver om? Skicka ett mejl till tips@boktugg.se

TIPS: Boktuggs nyhetsbrev via epost till din inbox varje vecka – anmäl dig idag >>

Bakom Boktugg.se står Boktugg AB.

Medarbetare

Sölve Dahlgen

Sölve Dahlgen

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till åtta böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
solve@boktugg.se

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.
anna.von.friesen@boktugg.se

Conny Palmqkvist

Conny Palmqkvist

Conny Palmkvist är svensk författare, redaktör och journalist. Han har skrivit sju romaner och tilldelats Helsingborgs Dagblads kulturpris och Umeå novellpris.
conny@boktugg.se

Sarah Perfekt

Sarah Perfekt

Sarah Perfekt är frilansande fotograf sedan 2010 men är också verksam som skribent. Hon har sin bas på den skånska landsbygden.
sarah@boktugg.se

Stäng meny