Bli en Boktugg Supporter för 1 kr/dag ...

Är du en av dem som besöker Boktugg varje dag, vecka eller månad? Genom åren har vi investerat miljoner i att bygga upp den här sajten och varje månad lägger vi tiotusentals kronor på de hundratals artiklar som vi publicerar. Våra supporters är viktiga för oss. Vår viktigaste intäkt – tillsammans med annonser och affiliate (när du klickar på köplänkar från alla läsvärda böcker du hittar i vår sökfunktion) – är stödprenumerationerna.

Bli en supporter idag, du också. Vi hoppas du har 1 kr/dag som hjälper till att hålla Boktugg levande. Välj mellan debitering var tionde eller tjugonde vecka – eller tolv månader. Du kan också ge ett valfritt engångsbidrag, utifrån vad Boktugg är värt just för dig.

* Debiteras via kortbetalning med valt intervall. Avsluta din supporterprenumeration när du vill eller byt nivå genom att hantera din prenumeration.

... eller lämna engångsbidrag så ofta du vill

Vi vill recensera mer. Skriva mer. Men det kostar pengar och vi behöver fler supporters (så kan vi ha lite färre annonser). Vi hoppas att du uppskattar alla fria artiklar (mer än hundra nya varje månad) på Boktugg.se? Du kan teckna en supporter-prenumeration 1 kr/dag (välj längd, se ovan). 

Vill du inte prenumerera utan hellre ge ett engångsbidrag går det lika bra. Hur stort eller litet och hur ofta bestämmer du helt själv. En tjuga som tack för en artikel eller några hundralappar.

Eller swisha ...

Valfritt engångsbelopp – via Swish

För dig som inte vill betala med kort erbjuder vi även möjlighet att Swisha ett valfritt belopp.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

Boktugg-QR-kod

Valfritt engångsbelopp (1 år) – via faktura

För dig som av någon anledning inte vill betala med kort eller Swish erbjuder vi även faktura. Skicka ett mejl till support@boktugg.se med din faktureringsadress och ange att det avser stödprenumerationen Boktugg Supporter. Du väljer helt själv vilket belopp du vill betala, dock minst 500 kr (inkl moms). För lägre belopp, välj något av betalalternativen ovan.

Din stödprenumeration gäller i ett år, du måste därefter själv aktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan den går ut.

Hjälp oss och följ med bakom kulisserna i bokbranschen

Boktugg Supporter är för dig som älskar Boktugg. Du har läst vårt manifest och vet att vi tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen. Vi väljer att göra det utan att hälften av artiklarna döljs bakom en betalvägg.

Vi vill mer. Snabbare nyheter, fler reportage. Och recensioner av nya böcker, litteraturkritik, för att guida läsare och återförsäljare till nya utgivningar. Vi vill skapa evenemang för våra läsare.

Men att förverkliga alla dessa idéer kräver större intäkter. Vi tjänar pengar på annonser, på våra sponsrade artiklar (köp ett marknadspaket!) och på affiliatelänkar (när du ser info om en bok på sajten och klickar på ”Köp hos xxx” får vi en liten kickback) samt våra Supporter-prenumerationer.

 

Är du ett bokproffs - eller vill bli?

Boktugg Insider hjälper dig som vill starta och driva förlag, bygga författarskap och sälja (fler) böcker. I din Insider-prenumeration ingår Analysbrevet (som utkommer två-tre gånger i månaden och går på djupet i trender och strategier för bokförsäljning) samt Skrivtugg som samlar tips om skrivande. På Insider samlas även längre rapporter och guider kring bokutgivning.

Är du nyfiken på Boktugg Insider kan du läsa mer här.

Men vi fortsätter publicera  tusentals nya artiklar och reportage varje år här på sajten som du kan läsa helt gratis, liksom Magasinet Boktugg en gång i månaden. För våra hundratusentals läsare.

Tack för att du läser Boktugg.