Bli en Boktugg Supporter från 10 kr/månad

Är du en av dem som besöker Boktugg varje dag, vecka eller månad? Genom åren har vi investerat miljoner i att bygga upp den här sajten och varje månad lägger vi tiotusentals kronor på de hundratals artiklar som vi publicerar. Vår viktigaste intäkt – tillsammans med annonser och affiliate (när du klickar på köplänkar från alla läsvärda böcker du hittar i vår sökfunktion) – är frivilligt stöd från våra supporters.

Bli en supporter idag, du också. Eftersom alla har olika förutsättningar att bidra vill vi göra det enkelt och flexibelt. Därför kan du själv välja månadsbelopp på din stödprenumeration. Eller välja att ge ett valfritt engångsbidrag så ofta du känner för det.

* Debiteras via kortbetalning med valt belopp och intervall. Avsluta din supporterprenumeration när du vill eller ändra tidsperiod genom att hantera din prenumeration. Om du ändrar belopp så tillämpas detta vid nästa förnyelse.

Säker kortbetalning med SCA and 3D Secure (Visa, Mastercard, American Express) alternativt Google Pay eller Apple Pay.

Valfritt engångsbelopp – via Swish ...

Vill du inte krångla med kort eller återkommande betalning? Det går bra att Swisha ett valfritt belopp då och då.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

Boktugg-QR-kod

... eller med kortbetalning

En del föredrar automatiska stödprenumeration som rullar på – men kanske vill du hellre ge engångsbidrag. Hur stort eller litet och hur ofta bestämmer du helt själv. En tjuga som tack för en artikel eller några hundralappar en gång om året. Allt uppskattas. Klicka nedan för att göra en engångsdonation med kortbetalning.

Valfritt engångsbelopp (1 år) – via faktura

För dig som av någon anledning inte vill betala med kort eller Swish erbjuder vi även faktura. Skicka ett mejl till support@boktugg.se med din faktureringsadress och ange att det avser stödprenumerationen Boktugg Supporter. Du väljer helt själv vilket belopp du vill betala, dock minst 500 kr (inkl moms). För lägre belopp, välj något av betalalternativen ovan.

Hjälp oss och följ med bakom kulisserna i bokbranschen

Boktugg Supporter är för dig som älskar Boktugg. Du har läst vårt manifest och vet att vi tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen. Vi väljer att göra det utan att hälften av artiklarna döljs bakom en betalvägg.

Vi vill mer. Snabbare nyheter, fler reportage. Och recensioner av nya böcker, litteraturkritik, för att guida läsare och återförsäljare till nya utgivningar. Vi vill skapa evenemang för våra läsare.

Men att förverkliga alla dessa idéer kräver större intäkter. Vi tjänar pengar på annonser, på våra sponsrade artiklar (köp ett marknadspaket!) och på affiliatelänkar (när du ser info om en bok på sajten och klickar på ”Köp hos xxx” får vi en liten kickback) samt våra Supporter-prenumerationer.

 

Är du ett bokproffs - eller vill bli?

Boktugg Insider hjälper dig som vill starta och driva förlag, bygga författarskap och sälja (fler) böcker. I din Insider-prenumeration ingår Analysbrevet (som utkommer två-tre gånger i månaden och går på djupet i trender och strategier för bokförsäljning) samt Skrivtugg som samlar tips om skrivande. På Insider samlas även längre rapporter och guider kring bokutgivning.

Är du nyfiken på Boktugg Insider kan du läsa mer här.

Men vi fortsätter publicera  tusentals nya artiklar och reportage varje år här på sajten som du kan läsa helt gratis. För våra hundratusentals läsare.

Tack för att du läser Boktugg.