Joanna André debuterar med Det spökar på äventyrsbadet

Joanna André. Foto: Dea Ludovice.

Mitt namn är Joanna André och jag är mamma till tre barn – Alma, Harry och Laura. Tillsammans med min blivande man, Axel, startade vi för sex år sedan en Youtube-kanal under namnet – The Swedish Family. Vi har sedan dess byggt upp en familjär och tilltalande kanal med 15–20 miljoner visningar i månaden! Jag har en bakgrund i tv-branschen och redigerar alla filmer för vår kanal. 

För vår familj har läsning alltid varit centralt och viktigt och jag har länge velat skriva en bok. Och nu är det äntligen dags! För min del var det viktigt att utgå från vår egen familj – vilka slags böcker vi älskar att läsa och ha högläsning ur. Det var också viktigt med humor och spänning – och självklart är barnen hjältarna! Precis som dem är till vardags. 

Det spökar på äventyrsbadet

Det spökar på äventyrsbadet

The Swedish Family älskas på Youtube, och nu kommer den första boken i en serie för barn i åldrarna 6-9 år. 

Det spökar på äventyrsbadet är historien om en helt vanlig familj. Eller helt vanlig är den kanske inte. Mamma är pinsam och skrattar för ofta och för högt. Pappa är tankspridd och klantar sig nästan jämt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.