fbpx

Kampanjen #AuthorsForFireys har samlat in över 4,5 miljoner kronor

Under hashtaggen #AuthorsForFireys har författare samlat in över 4,5 miljoner kronor för att bidra till bekämpningen av bränderna i Australien. Författarna Emily Gale och Nova Weetman lanserade Twitter-kampanjen den 6 januari och fler än 500 författare, illustratörer och förlag har donerat över 1 000 föremål till auktionen. Det handlar om signerade böcker, originalillustrationer, upplevelser och tjänster inom redigering och utgivning, skriver Books and Publishing.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny