ANNONS

Storytels konkurrent Scribd lanserar i Australien

En av världens största tjänster för digitala böcker är Scribd som har över en miljon betalande prenumeranter men även stoltserar med över 100 miljoner besökare per månad på sin sajt (som även innehåller fritt material).
Från USA har de expanderat till Mexiko och Europa, men främst med engelskspråkigt utbud. Nu lanserar de i Australien med ett pris på 13,99 dollar per månad för obegränsad läsning och lyssning bland två miljoner ebokstitlar och en miljon ljudböcker. Ett antal australiska förlag har titlar på Scribd redan från start: Allen & Unwin, Murdoch Books, Simon & Schuster Australia, HarperCollins Australia and Fremantle Press, enligt Books & Publishing.
Storytel har än så länge inte talat om Australien bland planerade lanseringar.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL