ANNONS

Författare samlar in pengar för att bekämpa skogsbränderna i Australien

Genom att auktionera ut signerade böcker, illustrationer och skrivtjänster på Twitter bidrar ett stort antal författare till att samla in pengar till de brandmän som jobbar med att släcka bränderna i Australien. De flesta medverkande författare är australier, som Richard Flanagan, men även författare från andra länder har engagerat sig, som Joanne Harris (UK). Bakom insamlingen står barnboksförfattaren Emily Gale, som tidigare har varit involverad i flera liknande initiativ. Gissningsvis pågår flera hundra olika auktioner just nu under hashtaggen #AuthorsForFireys. (Via Bookseller)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se