Publit öppnar möjligheten till förbeställningar

📚 Förbeställningar. Publit har nu öppnat upp möjligheten att lägga förbeställningar på ej utkomna titlar då böcker med framtida publiceringsdatum nu blir direkt synliga för återförsäljare i Bokinfo. Tidigare skedde det först på utgivningsdagen. Det innebär att man exempelvis kan gå in i sin lokala bokhandel och lägga en förbeställning eller bevaka boken hos nätbokhandlarna. Förlagen kan dessutom använda antalet förbeställningar för att bedöma efterfrågan på boken och först därefter välja mellan att trycka en större upplaga och använda deras lagertjänst eller använda print on demand. Allt för att optimera produktionen.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.