Louise Strömberg debuterar med Där vildblommorna växer

Per Anders Borius Författarfoto: Goldi Sundahl Borius

Jag brukar se tillbaka och tänka att mitt liv fick sin stora början när jag trodde att det höll på att ta slut.

2012 blev jag allvarligt sjuk i min sköldkörtel och medföljande depression. Något som jag då trodde skulle bli min död, blev istället min stora vändpunkt. För det var när livet ställdes på sin yttersta spets som jag slutade leva efter andras förväntningar och istället började lyssna på mitt eget hjärtas röst.

Jag utbildade mig till yogalärare och livscoach, medan jag fortsatte djupdyka inom världens olika läror kring hur vi kan leva ett rikt liv. Idag hjälper jag människor att komma nära sig själva och göra viktiga förändringar.

Kombinationen av min livliga fantasi, nyfikenhet på människor, fascination över hur vi kan leva helhjärtat och kärleken till att skriva, är det som ligger till grund för den dröm jag har burit på sedan jag var liten; att en dag bli en författare som berör och underhåller.

Nu släpps äntligen min debutroman och mitt yrke är en av mina stora inspirationskällor.

Där vildblommorna växer

Där vildblommorna växer

Maya Björk har till synes allt man kan önska sig – ett prestigefyllt arbete på en framgångsrik startup, en partner hon älskat sedan studietiden och en livsstil i Stockholms innerstad som de flesta drömmer om. Men på mindre än en sekund tas allt ifrån henne. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.