Peder Claesson debuterar med HILMA PÅ TORPA – Personlig vän med alla spöken

Peder Claesson

Jag heter Peder Claesson och blir i slutet av året 70 år, kommer ifrån Borås men bor sedan några år i Träslövsläge (även kallat Läjet) söder om Varberg. Debuterar som författare med boken Hilma på Torpa – Personlig vän med alla spöken. Har sedan tonåren var intresserad av släkten och historia och började då att forska.

Mitt amatörforskande blev till slut ganska omfattande, innehöll många intressanta människoöden som berörde släkten, då fick jag iden att skriva artiklar om dessa i olika tidningar och publikationer/tidskrifter. Det mottogs bra och skriver fortfarande med stor ingivelse. Min ”bibliografi” är numera ganska omfattande.

Har sedan många år tillbaka drömt om att få skriva en bok och när jag blev pensionär så fanns ju mer tid och för några år sedan så började jag skriva. Hade då bestämt mig vad boken skulle handla om, ett människoöde, och gick till verket. Jag skickade manus till några förlag, en sa ja och några sa nej, beslöt till slut att ge ut den i egen regi på eget förlag.

Boken kan beställas direkt av författaren via mail till pederclaesson54@hotmail.com.

Peder Claesson debuterar med HILMA PÅ TORPA  – Personlig vän med alla spöken

ISBN: 978-91-987337-3-0

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.