ANNONS

Amanda Lind och Sydkoreas vice kulturminister inviger Bokmässan 2019

När Bokmässan drar igång för 35:e gången i ordningen invigs den av kultur- och demokratiminister Amanda Lind tillsammans med bland andra Sydkoreas vice kulturminister Kim Yong-sam. Invigningen sker i Sydkoreas monter, som är årets hedersgäst och temaland. 
– I en demokrati är det fria ordet och möjligheten att ta del av information, helt central. Men runt om i världen ser vi hur antidemokratiska krafter vinner mark, hur författare förföljs och hur den fria konsten och litteraturen ifrågasätts. Därför spelar Bokmässan en viktigare roll än på länge och jag ser verkligen fram emot att få inviga årets mässa, säger Amanda Lind i ett pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se