Netflix-serien En riktig man – baserad på 26 år gammal roman av Tom Wolfe

🎬 Filmatisering. I dagarna har En riktig man premiär på Netflix. Miniserien med Jeff Daniels i huvudrollen är baserad på den bästsäljade romanen En riktig man (A Man in Full) av Tom Wolfe som ursprungligen kom ut 1998. Och i svensk översättning av Caj Lundgren år 2000 på Norstedts. Om den blir en succé på Netflix kanske vi får se den i återutgivning med tv-serieomslag?

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.