Du visar för närvarande Ny inspirerande resehandbok, med tåg till Italien och Medelhavet
Ny bok i Inom räckhåll-serien: med tåg till norra Italien, av författaren Maria Unde Westerberg.

Ny inspirerande resehandbok, med tåg till Italien och Medelhavet

Den efterlängtade uppföljaren till de populära ”Rivieran inom räckhåll” och ”Languedoc inom räckhåll” är äntligen här. Ta del av de bästa råden om hur du tar dig till norra Italien på det smartaste och mest hållbara sättet att resa: med tåg.

Förläng semesterkänslan med tips om mat och vin för gudar, om soldränkta torg i såväl gömda små byar som i de större städerna, glittrande sjöar och böljande gröna kullar där historiens vingslag är närvarande i varje vrå.

Maria Unde Westerberg är expert på tågresande i Europa. I sin tredje resehandbok bjuder hon in oss till fest, denna gång i norra Italien. Hon delar med sig av handfasta tips längs vägen, på plats i Italien liksom hur du på enklast möjliga sätt bokar biljetterna och tar dig fram med tåg. Med barn, med hund eller solo. Så snabbt som möjligt, eller längs de mest spännande omvägarna för många resor på räls framöver.

”Mitt mål är att du, och jag, ska våga utmana oss, bejaka förmågan att fånga ögonblick och njuta av det obeständiga,” säger författaren Maria Unde Westerberg. ”I Italien, med allt vad detta underbara land har att erbjuda, kan vi alla våga vara lyckliga.”