Du visar för närvarande Från dataspel till världar i bokform
Konst och Berättelser som Fångar Fantasin

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare. Hans konst och berättelser fångar dramatik och känsla som få andra. Stefans akvareller, kända för sina varma färger och levande stadsscener, ställs ut över hela Sverige. Varje målning berättar en egen historia, inspirerad av hans kärlek till dramatiska ögonblick. Samma passion för berättande syns i hans romaner, där han skapar spännande och händelserika världar.

Stefans tredje roman handlar om Samuel Hansson, en ung man som arbetar med kryonik och drömmer om en rättvisare värld. Men hans försök att spela Gud får ödesdigra konsekvenser, och snart jagas han av både gangsters och CIA. Denna historia är ett gripande äventyr som håller läsaren fängslad till sista sidan.

I sin bok ”Fem Nedfrysta Pekineser” reflekterar Stefan över mänsklighetens framgångar och misslyckanden. Han påminner oss om vårt ansvar för planeten och djuren vi delar den med, samtidigt som han ger hopp genom att föreställa sig liv på andra planeter, fria från människans destruktiva inverkan.

Stefan Gadnell fortsätter att inspirera genom sina målningar och böcker, och hans verk är en påminnelse om skönheten och berättelserna som omger oss.

Fem nedfrysta Pekineser

Fem nedfrysta Pekineser

  • Förlag: Ymershorn
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2023-12-21
  • ISBN: 9789180597555