ANNONS

Wattpad har nu 80 miljoner aktiva användare per månad

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Skriv-community-plattformen Wattpad fortsätter växa. Nu meddelar Wattpad att de ökat antalet aktiva användare på månadsbasis till 80 miljoner (under 2018 var siffran 70 miljoner) och har nu stöd för drygt 50 språk. De har också rullat ut Wattpad Paid Stories och Wattpad Premium i hela världen. Dessutom släpps i höst de första böckerna på egna förlaget, Wattpad Books. (Publishing Perspectives).

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL