ANNONS

Wattpad Premium är nu tillgängligt i hela världen

Nu kan författare och läsare i hela världen använda Wattpad Premium som först släpptes i betaversion hösten 2018. För 5,99 dollar i månaden slipper läsarna annonser och får bonus vid köp av coins (för att låsa upp Paid Stories). Nästan allt på Wattpad är gratis att läsa men utvalda berättelser läggs bakom betalvägg där läsarna kan låsa upp kapitel eller hela böcker med hjälp av coins (prisexempel 9 coins för 0,99 dollar eller 120 coins för 6,99 dollar) direkt i appen. De första kapitlen är oftast gratis att läsa. Enligt Wattpad så spenderade medlemmarna över 5,5 miljoner minuter förra månaden (juni) på att läsa Paid Stories. Däremot framgår inte hur mycket pengar det genererat till författarna. Läs mer på Techcrunch.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL