Wattpad minskar personalstyrkan med 42 personer

📱 Nedskärningar. Sedan Wattpad köptes av sydkoreanska Naver 2021 har de anställt nästan hundra personer. Men nu märker bolaget bakom publiceringsplattformen (med 90 miljoner användare) de tuffare tiderna. Därför kommer 42 av de 267 anställda att få lämna, skriver Publishers Weekly.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL