fbpx

PRH köper rättigheter till hundratals böcker om skrivande

I spåren av F+W Medias rekonstruktion har nu Penguin Random House köpt bokutgivningsdelen och tar även över en backlist på över 2000 fackbokstitlar. F+W Books ger ut 120 nya titlar varje år inom en rad olika intresseområden som hantverk, antikviteter, konst och skrivande. Det sistnämnda har varit kopplat till tidskriften Writers Digest som även gett ut hundratals böcker om skrivande. Än så länge har endast F+W Books auktionerats ut. Idag går ett antal communities under klubban. (Publishing Perspective)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny