PRH köper ut mångåriga medarbetare

😔 PRH-utköp. Jätteförlaget Penguin Random House minskar personalstyrkan och nu börjar det sippra ut namn på förlagsveteraner som accepterat erbjudande om att sluta frivilligt. Det har gått till personal som jobbat minst 15 år på PRH och fyllt 60 år. Bland dem finns redaktörer som jobbat med Anne Rice och Alice Munro. Hälften av dem som fått erbjudandet har accepterat. Publishers Weekly rapporterar att även andra medarbetare sagts upp. New York Magazine konstaterar att det gamla gardet är på väg ut.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.