Är du debuterande författare? Skicka in ditt debutantporträtt till oss på tips@boktugg.se (max 150 ord/1000 tecken). Bifoga bild i jpg-format (minst 1200 px bred). Ange titel, förlag, utgivningsdag och ISBN för din debutbok. Porträttet ska presentera författaren - inte boken. Skriv i jagform.
Vi tar emot debutantporträtt för böcker som släpptes från och med oktober 2019. För bästa möjliga exponering, skicka in ditt debutantporträtt i god tid före utgivning. Debutantporträtt är kostnadsfria, men för den som vill synas ännu mer erbjuder vi prisvärda Marknadspaket.
Vår definition av debutant: En författare kan debutera två gånger i sitt liv - som skönlitterär och som facklitterär författare.

De senaste debutanterna

Författaren Erik Ehrnst. Foto: Privat.

Platsen var helt enkelt för bra för att inte skriva om den. Det var precis så jag kände när byrån jag jobbade på skulle flytta från de vackra, gamla, anrika våningarna till mer moderna lokaler. Drömmen om debutromanen hade länge funnits där, så en gråslaskig vårdag satte jag mig ner och bara började. Jag visste redan tidigt att jag ville skriva spänning, en klassisk mysdeckare med en touch av feelgood. Det stod också klart att jag ville ha en kvinnlig huvudkaraktär, samt att miljöerna skulle spela en näst intill lika viktig roll som karaktärerna och själva intrigen, och då började berättelsen sakta men säkert växa fram.

När jag inte skriver umgås jag så mycket jag kan med familj och vänner, samt arbetar som administrativ chef. Har ofta en ljudbok i lurarna, och ägnar mig (medvetet eller omedvetet) åt ständig research för nästa bokprojekt, vilket faktiskt ger en extra krydda åt tillvaron.
Foto: privat

Titel: Byrån
Förlag: Word Audio Publishing
ISBN: 9789178293261 (ljudbok) och 9789178293278 (e-bok)
Utgivningsdag: 08-07-2019