Åsa Järvholm debuterar med Rävnässlan

Åsa Järvholm.

Det började med frustration. 

Mitt andra tvillingpar var nyfödda och hela min tillvaro kretsade kring att mata, byta, söva, mata, byta, söva – på repeat, dygnet runt. Det var såklart mysigt också men frustrationen började sakta smyga sig på. Jag var tvungen att hitta tid för mig, bara lite grann, annars skulle jag gå under. Så plötsligt hände det. Efter några månader och milvis av barnvagnspromenader uppstod ett mönster. I exakt tjugo minuter varje eftermiddag sov båda bebisarna samtidigt i vagnen. Det var ett mirakel och min tid var kommen. Jag hade kunnat vila, tröstäta eller göra knipövningar, men det fanns ett behov som var större än alla andra – jag ville skriva. Och som jag skrev. Berättelsen blev mina fantasiers lekplats och mitt andningshål. De där tjugo minuterna blev heliga och så fruktansvärt effektiva att det bara efter några veckor hade blivit en hel kapitelbok. Rävnässlan skrevs av lust under en tid av total utmattning.

Det började med frustration och slutade med en bok.

Rävnässlan

Rävnässlan

Siven är 8 år och rädd för nästan allt. Han är rädd för tonåringar, vatten i näsan och djur med smala svansar. Han är också rädd för att få skäll av vuxna och för att säga världens svåraste ord förlåt. På samma grusväg som Siven, bor farmor och kompisen Lovis. En dag är farmor mer förvirrad än vanligt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL