Annika Girod Sundqvist debuterar med barnboken BOOKS

Annika Girod. Fotograf: Annika Girod Sundqvist.

Jag är 40 år och har precis släppt min första barnbok! Till vardags jobbar jag med marknadsföring men på kvällarna låter jag min fantasi få fritt spelrum! Läsning har alltid varit en passion för mig och jag älskar att resa till andra världar. Jag glömmer aldrig den första gången jag läste Anne på Grönkulla och Harry Potter och verkligen kände att jag kunde leva mig in i deras magiska universum. 

Jag är halvfransyska och har växt upp med två språk och två kulturer, något som har format mig som individ och författare. Eftersom jag själv älskar att läsa barn- och ungdomsböcker kändes det självklart att debutera med just en barnbok! Genom mina berättelser vill jag öppna dörrar till nya världar och låta läsarna upptäcka den fantastiska resa som böcker kan erbjuda.

Jag hoppas att jag med mitt författarskap kan inspirera barn och ungdomar till läslust. För läsning ger dig superkrafter! Du blir starkare, smartare och lever längre!

B.O.O.K.S

B.O.O.K.S

Mitt namn är Billie och jag är en SUPERHJÄLTE. Men jag är inte den vanliga sortens superhjälte som räddar världen från undergång med hjälp av mitt magiska spindelnät eller exceptionella styrka.

Nej, jag hjälper de som ingen bryr sig om i dagens digitala era. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL