Skådespelare sparkad från Edgar Allan Poe-serie

🎥 REFUSERAD. ”Den skräckinjagande berättelsen om poeten Usher och hans hemsökta slott håller läsaren i ett klaustrofobiskt grepp redan från första stycket”, läser vi i bokbeskrivningen för Huset Ushers undergång av Edgar Allan Poe. Novellen filmatiseras för att bli en tv-serie i åtta delar på Netflix. Halvvägs in i inspelningen har nu den 84-årige Oscarsnominerade skådespelaren Frank Langella fått sparken för sexuella trakasserier.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.