Whip Media skänker böcker till barn i Falkenberg via Lions

Bokförlaget Whip Media skänker 200 barnböcker till Lions i Falkenberg, att delas ut som julklappar i Lions verksamhet.

Bokförlaget Whip Media skänker 200 barnböcker till Lions i Falkenberg, att delas ut som julklappar. Böckerna kommer att gå till barn som är omhändertagna, flyktingbarn, barn via Kvinnojouren och barnfamiljer som söker hjälp via Lions i samverkan med diakonin.

– Vi tycker att det är en viktig fråga och roligt att kunna sprida lite glädje nu i juletider. Jag vet att många familjer kämpar för att få ihop vardagen rent ekonomiskt, och det blir inte lättare under högtider som dessa med alla drömmar och förväntningar som finns hos barn, säger Whip Medias förlagschef Anders Nyman i ett pressmeddelande.

Han menar att läsning är viktig för barns språkliga utveckling, möjligheterna till utbildning och en grundförutsättning för att våra demokratiska system ska fungera.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,