Marcus & Martinus ger ut sina memoarer – igen

Marcus & Martinus kommer med en bok i höst. Arkivbild: CHRISTINE OLSSON/TT.

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken Två röster, en historia är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

”Den avslöjar också sanningar som aldrig tidigare kommunicerats. Dessutom är det första gången allt berättas ur deras unika och enskilda perspektiv”, säger hon i ett pressmeddelande.

22-åriga Marcus och Martinus Gunnarsen slog igenom som barnstjärnor redan för drygt tio år sedan och har gjort en lyckad övergång till en mer vuxnare artistkarriär. Duon representerar om några veckor Sverige i Eurovision Song Contest i Malmö.

Boktuggs fotnot: Trots sin unga ålder är det inte första gången Marcus & Martinus skriver självbiografi. Redan 2016 kom Marcus & Martinus : vår historia på Lind & Co-imprintet Känguru där de båda 14-åringarna berättade om sin karriär fram till dess. Den boken bestod dock främst av bilder.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.