ANNONS

Whip Media flyttar förlagsverksamheten från Helsingborg till Falkenberg

Anders Nyman på Whip Media. Foto: Conny Palmkvist.

Skånska förlaget Whip Media blir ett halländskt förlag när de flyttar verksamheten från Helsingborg till Falkenberg.

Förlaget startades hösten 2014. Utöver den egna utgivningen har man en betydande hybridutgivning och producerar även mycket åt andra mindre förlag. Den grafiska produktionen är fortfarande basen i verksamheten.

– Vi lämnar Helsingborg till förmån för Falkenberg, en ort som vi tycker har ett väldigt positivt småföretagarklimat, något vi tror kommer att gynna förlagets fortsatta utveckling, säger Anders Nyman, grundare av Whip Media.

Hans fru Marie kommer efter flytten att få en mer aktiv roll i förlaget och jobba med bland annat PR och marknadsföring utöver administrativa uppgifter. Därigenom hoppas förlaget kunna åta sig fler uppdrag.

– Förlaget är till stor del digitalt förankrat, vilket gör oss mobila redan idag. Jag ser därför inga problem med den fysiska flytten, utan räknar med att vara igång som vanligt efter flytthelgen, säger Anders.

Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se