Anders Nyman på Whip Media. Foto: Conny Palmkvist.

Whip Media flyttar förlagsverksamheten från Helsingborg till Falkenberg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Skånska förlaget Whip Media blir ett halländskt förlag när de flyttar verksamheten från Helsingborg till Falkenberg.

Förlaget startades hösten 2014. Utöver den egna utgivningen har man en betydande hybridutgivning och producerar även mycket åt andra mindre förlag. Den grafiska produktionen är fortfarande basen i verksamheten.

– Vi lämnar Helsingborg till förmån för Falkenberg, en ort som vi tycker har ett väldigt positivt småföretagarklimat, något vi tror kommer att gynna förlagets fortsatta utveckling, säger Anders Nyman, grundare av Whip Media.

Hans fru Marie kommer efter flytten att få en mer aktiv roll i förlaget och jobba med bland annat PR och marknadsföring utöver administrativa uppgifter. Därigenom hoppas förlaget kunna åta sig fler uppdrag.

– Förlaget är till stor del digitalt förankrat, vilket gör oss mobila redan idag. Jag ser därför inga problem med den fysiska flytten, utan räknar med att vara igång som vanligt efter flytthelgen, säger Anders.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL