Andreas Lindblom ska hjälpa Storytel i relationer med investerare

Andreas Lindblom Head of Financial Planning & Analysis and Investor Relations på Storytel Foto: Mattias Bardå/Storytel.

Investerarna blir allt viktigare för Storytel. Nyanställde Andreas Lindblom blir Head of Financial Planning & Analysis and Investor Relations.

– Jag är glad att välkomna Andreas till Storytel. Hans tidigare erfarenheter blir ovärderliga när vi nu utmanar vårt sätt att driva tillväxt och värdeskapande, och väver in detta i vår externa finansiella berättelse på vår bana mot lönsam tillväxt, säger Sofie Zettergren, CFO på Storytel, i ett pressmeddelande. 

Den senaste månadens börsutveckling har inte varit särskilt rolig läsning varken för anställda på Storytel eller för dem som köpt aktier i bolaget. Eller de som fått betalt i aktier vid uppköp. I måndags var kursen nere under 175 kr, i skrivande stund är den 182 kr att jämföra med 245 kr för en månad sedan (13 september).

Senaste rekryteringen Andreas Lindblom ska förutom det huvudsakliga ansvaret för controllingfunktionen även utveckla Storytels Investor Relations, enligt ett pressmeddelande. Han kommer närmast från rollen som Head of Investor Relations på Hoist Finance, ett publikt bolag noterat på Nasdaq Stockholm. 

– Jag ser fram emot att bli en del av Storytels otroliga resa. Marknadspotentialen inom ljudunderhållning är enorm, och där ligger Storytel i framkant som en av de ledande globala aktörerna. Jag tror att mina tidigare erfarenheter kommer kunna bidra till att hjälpa bolaget att fortsätta utvecklas, och samtidigt säkerställa att externa intressenter förstår strategin för Storytels fortsatta framgång, säger Andreas Lindblom i samma pressmeddelande. 

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,