Albrecht lämnar Storytel för nytt uppdrag

Storytel Group meddelar idag att styrelseordförande Hans-Holger Albrecht informerat valberedningen att han inte ställer upp för omval på årsstämman i maj 2024. Foto: Storytel.

🎧 Uppbrott. Anledningen till att Hans-Holger Albrecht lämnar Storytel är att han fått ett annat ordförandeuppdrag för ett ”stort sydeuropeiskt mediebolag” samt ett uppdrag som investeringspartner i ett europeiskt family office, skriver Dagens Industri. I intervjun säger Albrecht även om Storytel att ”bolaget var i ett mycket sämre skick än jag föreställde mig när jag anslöt” men att ”i dag är det lönsamt, växer fint och är i bra form även finansiellt. Så den första fasen, att säkra bolagets överlevnad är nu genomförd.” Han upprepar även det som Johannes Larcher, VD, brukar tjata om att Storytel måste hitta ”ett konsumenterbjudande som är unikt och att undvika det som händer inom musikstreaming där alla har samma innehåll”.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.