Denna artikel sponsras av författare/förlag

Southside Stories söker redaktör med PR- och marknadsnäsa!

Då vår nuvarande PR-ansvariga går vidare i karriären passar vi på att förändra rollen samtidigt som vi söker hennes ersättare. Vi söker därför en kompetent multitalang som klarar dubbla roller: en PRedaktör, helt enkelt.

• Projektledande redaktör med stark språkkänsla som kan ta såväl traditionella bokprojekt som direkt-till-ljudberättelser hela vägen från idé till färdigt skick.

• PR- och bokhandelskontaktperson som gillar att bygga och underhålla ett starkt kontaktnät med alla våra intressenter.

Man ska ha i åtanke att vi är en liten organisation, och därmed är du förstås beredd på att hugga i där det behövs: allmänt projektlederi, ansvar för sociala medier inklusive innehållsproduktion liksom författarvård, events med mera.

För att klara av allt detta är du en noggrann, ansvarstagande, kreativ person med stark egen drivkraft samt känsla och kärlek för just Southside Stories speciella utgivningsprofil med allt vad den innebär av högt och lågt, papper och ljud. Du trivs på scenen, men lika bra som regissör. Social talang och humor? Ja.

Du har relevant utbildning, till exempel universitetsstudier i svenska, litteraturvetenskap och kanske förlagsutbildningen. Du arbetar rimligen med liknande uppgifter idag men vill ta nästa steg, få ett större ansvar och göra ett rejält avtryck i förlagsbranschen.

Frågor om tjänsten eller en ansökan direkt? Maila predaktor@southsidestories.se

Southside Stories är ett smart, snabbväxande och oberoende förlag som startades för att göra världen lite bättre och ha roligt under tiden. Förlaget gick tidigare under namnet Kalla Kulor Förlag. Southside Stories har två systerförlag: Lavender Lit, som ger ut romaner och unga vuxna-böcker som bosätter sig i hjärtat, och Bullet Point Publishing, där vi i tätt samarbete med våra författare ger ut böcker som är egensinniga, underhållande och smarta.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som skrivs av journalister, men som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter för bokbranschen. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra Marknadspaket

tips@boktugg.se