Denna artikel sponsras av författare/förlag

Bokförlaget Stolpe söker Driven projektledare inom ämnet hälsa

Bokförlaget Stolpe ger ut högkvalitativ facklitteratur under devisen hantverk, bildning och skönhet. Nu söker vi en projektledare inom området hälsa.

Om verksamheten

Bokförlaget Stolpe ger ut fackböcker av hög kvalitet inom humaniora och samhällsvetenskap. Vi lägger stor vikt vid innehåll, design, repro, tryck och bindning. Förlaget ingår i Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse för allmännyttiga ändamål.

Om tjänsten

Du kommer att hålla i ett projekt som ska undersöka de aspekter av hälsa som har direkt inverkan på individer i förhållande till omvärlden i ett västerländskt perspektiv. Projektet ska leda till seminarier och bokutgivning inom ämnet hälsa ur ett historiskt, nutida och framtida perspektiv.

En del av projektet kommer att handla om mental ohälsa. Därför söker vi nu en driven projektledare med goda kunskaper i, och stort intresse för, ämnet. Du är van att självständigt ro projekt i hamn. Inledningsvis ingår research på området, både nationellt och internationellt, ur ett perspektiv som främjar allmännyttan på lång sikt.

För att lyckas i rollen krävs noggrannhet och god strukturkänsla då man ansvarar, planerar och koordinerar arbetsrelaterade åtaganden.

Bokförlaget Stolpe erbjuder dig en givande arbetsmiljö intill Stureplan, där du får möjlighet att utvecklas och där ingen dag är den andra lik. Arbetet på förlaget sker i en internationell kontext vilket innebär att resor både nationellt och internationellt kan förekomma. Tjänsten innebär en ettårig projektanställning på heltid, men kan komma att förlängas.

Din profil

Vi letar efter en person med hög integritet som är van att jobba proaktivt och strukturerat i akademiska sammanhang. Du bör ha ett stort engagemang för området mental ohälsa och ett upparbetat nätverk inom relevanta områden, men även goda kunskaper inom humaniora och samhällsvetenskap.

Du trivs i sociala sammanhang med förmågan att kunna läsa av både människor och situationer och jobbar lika gärna självständigt som i team. Med ett lösningsorienterat och kreativt tänk tar du dig an olika utmaningar, egna initiativ är något du är trygg med samt nödvändigt för att trivas.

Rollen kräver att du är prestigelös samt har en god förmåga att arbeta under press.

Erfarenhet av liknande arbete inom akademisk miljö, journalistik eller förlagsverksamhet meriterande. Du bör ha en relevant högskoleutbildning där särskilt vetenskapshistoria och hälsa är meriterande.

Som person är du nyfiken, kunnig och har förmåga att hålla fokus på helheten såväl som på detaljerna. Du kommunicerar självfallet obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift och har mycket goda kunskaper i Microsoft office samt god digital kompetens.

Intresserad?

Skicka då in en ansökan senast den 1 november 2023 till pia@stolpepublishing.se

För den här rekryteringen har vi det rekryteringsstöd vi behöver och undanber oss kontakt i det ärendet.

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

sales@boktugg.se