Denna artikel sponsras av författare/förlag

Förlagssystem söker inköpare

Tillsammans skapar vi litteraturmagi – Är DU vår engagerade Inköpare vi skall ha?

På Förlagssystem tror vi på kraften av samarbete och passionen för böcker. Tillsammans skapar vi magi genom att göra fantastiska berättelser tillgängliga för alla. Nu söker vi en engagerad inköpare som delar vår övertygelse om att kunskap och glädje bör vara tillgängliga för alla genom litteraturens värld.

Din roll:

Som Inköpare/Sortimentsansvarig på Förlagssystem har du ett stort ansvar. Du kommer att vara nyckelpersonen som väljer ut de mest fascinerande böckerna som berikar vårt sortiment.
Ditt engagemang och förmåga att förhandla avtal kommer att säkerställa att vi alltid erbjuder det bästa inom litteraturen, framför allt utländsk litteratur och NON-Books.

Vem du är:

  • En engagerad bokälskare som gläds åt att följa trender inom litteraturens värld, besöka och delta på mässor, i och utanför Sverige. Du har också förmågan att analysera marknaden och använda data för beslut.
  • En skicklig förhandlare som behärskar både engelska och svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har en utbildning eller längre erfarenhet inom inköp.
  • En självgående och initiativrik individ som leder oss mot nya höjder inom bokbranschen tillsammans med övriga i teamet.
  • En person som delar vår glädje över att framför allt göra engelska böcker tillgängliga för vår marknad som består av bokhandlare, detaljhandel och leksakshandel.
  • En kollega med god organisationsförmåga och känsla för ansvar.

Vad vi erbjuder:

  • En arbetsmiljö där din kunskap och engagemang kommer till sin rätta.
  • Stor möjlighet att påverka och forma vår grossists framtid och utbud.
  • Din främsta arbetsplats tillsammans med vårt inköpsteam är Stockholm, men du får gärna arbeta från Falun också där vårt riktigt stora lager och produktionsanläggning finns och självklart hemifrån någon dag i veckan.

På Förlagssystem vet vi att tillsammans kan vi skapa något extraordinärt!


Ansökan:

Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din passion för böcker, hur du tar ansvar för ditt arbete och varför du är den perfekta kandidaten för den här rollen till jobb@forlagssystem.se, märk mailet med ”Grossisten”.

Har du funderingar eller vill prata om tjänsten, ring eller maila gärna vår Grossistchef Camilla Berggren, tel: 08-657 19 25, e-post: camilla.berggren@forlagssystem.se alternativt till vår affärsområdeschef
Tony Mårshans, tel. 08-657 19 77 eller e-post tony.marshans@forlagssystem.se

Sista ansökningsdatum: 30 november 2023.

Tillsammans skapar vi en framtid fylld av litteratur, kunskap och glädje på Förlagssystem. Börja ditt nästa kapitel hos oss!

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

sales@boktugg.se