Matilda Norén Wapi Word Audio
Word Audio Publishing International rekryterar Matilda Norén som marknadsansvarig. Foto: Privat.

Matilda Norén från Los Angeles i Kalifornien till Word Audio i Malmö

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Word Audio Publishing International, Wapi, har rekryterat Matilda Norén som marknadsansvarig. Hon kommer närmast från Los Angeles men har ett förflutet inom Bonnierförlagen.

– Att få återvända till förlagsvärlden och arbeta med ett renodlat digitalt förlag som Wapi och deras fortsatta expansion känns fantastiskt roligt. Jag är mycket imponerad av deras drivkraft och lust att hela tiden våga testa nytt samt viljan att växa. Det är dessutom alltid en härlig känsla att veta att man jobbar med en produkt som ligger helt rätt i tiden, säger Matilda Norén i ett pressmeddelande.

Wapi fick nya ägare den 5 januari då danska förlagshuset Gyldendal tog över. Siktet är inställt på fortsatt internationell expansion.

Matilda Norén är nyligen hemkommen till Sverige efter nio år i Kalifornien där hon bland annat arbetat som marknadskonsult i Los Angeles. Hon har en bred bakgrund inom kommunikation och marknadsföring från såväl reklam- som förlagsvärlden, och kommer dessförinnan från Bonnierförlagen. Nu blir hon stationerad i Malmö.

– Vi är mycket nöjda över att ha med Matilda i teamet. Med hennes unika internationella erfarenhet och stora kontaktnät i kombination med hennes erfarenhet från såväl byråsidan som förlagsvärlden, blir hon en viktig pusselbit i vår fortsatta expansion, säger Erik Liedberg, vd på Word Audio Publishing International, i samma pressmeddelande.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL