Wapi-titlar tillbaka på Storytel

🎧 Ljudboksfred. Storytel och Word Audio International Publishing (Wapi) har snackat ut och nu är de bortplockade Wapi-titlarna tillbaka i appen igen.
– Jag är jätteglad att alla parter är tillbaka på banan och kommunikationen positiv och framåtblickande. Därför gör vi inte heller en stor sak av att den så kallade konflikten är över – det är bara business as usual, säger Petra Ward, VD på Wapi.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL