ANNONS

Caroline Farberger skriver bok om sin resa från man till kvinna

Caroline Farberger har upplevt näringslivet både som man och nu som kvinna, och vill i boken dela med sig av sina olika perspektiv. Arkivbild: Jessica Gow/TT.

Näringslivstoppen Caroline Farberger arbetar på en bok om sin resa från man till kvinna och om sina två perspektiv på näringslivet. Boken skrivs tillsammans med journalisten Henrietta Westman och ges ut hösten 2020.

– Jag tror att jag på ett unikt sätt kan förstå de traditionella manliga miljöer som fortfarande dominerar stora delar av näringslivet, samtidigt som jag fått insikt i de utmaningar som det innebär att vara kvinna, säger Caroline Farberger i ett pressmeddelande.

Caroline Farberger, vd för Ica Försäkring, gjorde förra året en könskorrigering och berättade, som första toppchef i svenskt näringsliv, öppet om det – bland annat i Sommar i P1.

– Jag kan inte minnas sist jag var så stolt över att få ge ut en bok. Detta är en verkligt unik historia som vi tror kommer slå ner som en bomb i näringslivet, säger Simon Brouwers, vd på Mondial, till Boktugg.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se