ANNONS

Jens Lapidus gör ny tv-serie åt Netflix – spinoff på Snabba cash

Det är dags för nästa svenska originalserie på Netflix och denna gång är det Jens Lapidus som är manusförfattare tillsammans med Oskar Söderlund. Sex avsnitt ska det bli av nya serien Snabba cash som ska spelas in i Sverige under 2020. Den utspelar sig i Stockholm, tio år efter händelserna i filmerna/böckerna.
– Jag har längtat efter en fortsättning på ”Snabba Cash”. Berättelserna är fortfarande episka men skildrar också vår samtid i ett ofiltrerat ljus. Det kommer bli fantastiskt, säger Jens Lapidus i ett pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL