Malin Persson Giolito tar bort sitt namn från Netflix-filmatisering

🎬 Netflixavbrott. Malin Persson Giolito drar tillbaka sitt namn från Netflix-serien I dina händer, som handlar om gängkriminalitet bland ungdomar. Giolito uttrycker missnöje med produktionens inriktning och vill inte att hennes namn ska förknippas med slutprodukten, rapporterar DN. Detta var tänkt att bli hennes debut som manusförfattare. Trots interna meningsskiljaktigheter, tonar seriens regissör ner konflikten. Giolito betonar vikten av att kunna stå för produktioner som bär hennes namn, särskilt när det gäller känsliga ämnen.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL