Fantasy för vuxna av Rebecca Yarros etta på UK Top 50

Bästsäljare. Fantasyromanen Iron Flame av Rebecca Yarros sålde strax över 57 000 exemplar och blev därmed den snabbast säljande vuxenboken inom Sci Fi och Fantasy i listan UK Top 50:s historia. Tidigare rekordet var Terry Pratchetts Stuff (oktober 2011) med 55 000 exemplar första veckan. Hon knuffade även ner Britney Spears (som toppat i två veckor). Yarros förra bok Fourth Wing släpptes i maj och har sålt 112 000 exemplar hittills – den klättrade till 38:e plats tack vare hypen kring den nya boken. Båda böckerna släpps på svenska av Gondol före jul med titlarna Fourth Wing : Svensk utgåva och Iron Flame : Svensk utgåva.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter