Bente Kaj Henriksson debuterar med Gul jonne – eller ”så här kan vi inte ha det”

Bente Kaj Henriksson

Efter ett arbetsliv som arkitekt, informatör/grafisk formgivare och organisationskonsult unnar jag mig att vara författare och skriva skönlitterärt. Det är ett gott liv. Min skönlitterära debut vid 73 är Gul jonne, en biografisk roman, om en person som fascinerat mej, motvilligt utgiven i eget förlag. Därmed har jag gått och blivit förläggare också och mitt företag, som jag haft sedan -84, har blivit ett förlag. Nu jobbar jag flitigt med lanseringen av Gul jonne. Omdömena är överväldigande fina och folk vill veta hur det går för huvudpersonen. Nästa projekt blir nog en uppföljare, typ Gul jonne -2, med utgivning om 1-2 år. 

Tillsammans med en kollega har jag skrivit två fackböcker inom organisation och ledarskap utgivna på 2010-talet. 

Gul jonne

Gul jonne

När Henrik Törnqwist lärde sej cykla på morsans gula jonne vidgades hans värld. Ivrig att prova nytt och med retstickan som vapen verkade han i krävande miljöer, på Operakällaren, Skansen och bland glassens bodknoddar i Gamla Stan. Han blev en mångkunnig yrkesman - och urusel affärsman. Dessutom lämnar familjelivet, sorgligt nog, något övrigt att önska. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.