Scandbook levererade rejäl vinst under turbulent 2022

🖨️ Bokslut. Tryckerikoncernen Scandbook beskriver 2022 som ett av de mest turbulenta åren i företagets historia. Det inleddes med pappersbrist och krig i Ukraina och avslutades med prishöjningar på material. Ändå ökade försäljningen till 387,4 (335,1) Mkr vilket var en ökning med 15,6%. Rörelseresultatet (EBIT) uppgick till 36,9 Mkr (28,9). Den största resultatförbättringen har verksamheten i Falun stått för, skriver bolaget i årsredovisningen.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.