Karin Lindebo blir ny Brand & PR Manager på Adlibrisgruppen

Karin Lindebo ny Brand & PR Manager på Adlibrisgruppen. Foto: Pressbild.

Adlibris har hittat en ersättare för Elias Vieglins. Ny Brand & PR Manager blir Karin Lindebo från kommunikationsbyrån Jung Relations.

– Det känns fantastiskt kul och spännande att få börja jobba med böcker som är ett stort intresse för mig privat. Jag ser fram emot att bidra i den varumärkessatsning och utveckling som Adlibris just nu befinner sig i, och med hjälp av riktigt bra kommunikation inspirera människor till att hitta sin nästa läsupplevelse, säger Karin Lindebo i ett pressmeddelande.

Karin Lindebo kommer senast från kommunikationsbyrån Jung Relations där hon arbetat som senior pr-rådgivare och kundansvarig. Under sin tid på Jung har hon drivit olika typer av kommunikationsuppdrag på global och lokal nivå för varumärken som Ikea, PostNord, Procter & Gamble och Spotify.

Karin tillträder tjänsten den 22 mars.

– Jag är väldigt glad över att få in Karin på Adlibris. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med pr i olika branscher, vilket kommer vara en stor tillgång i vårt pågående arbete med att stärka Adlibris varumärke på våra olika marknader. Med sin bakgrund är jag säker på att Karin kommer bidra mycket till utvecklingen av vårt varumärke där pr kommer ha en fortsatt viktig roll, säger Sofia Söderqvist, CMO på Adlibris.

Tidigare Brand & PR Manager Elias Vieglins har valt att gå vidare till ny roll på Electrolux.   

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.