Thomas Erikson byter förlag – nästa Omgiven av-bok kommer ut på Bookmark hösten 2022

Thomas Erikson byter förlag
Thomas Erikson. Foto: Maria Östlin.

I höst kommer en ny bok av Thomas Erikson i den bästsäljande serien som inleddes med Omgiven av idioter. Det sker på ett nytt förlag då han byter Forum mot Bookmark.

– Min verksamhet växer mycket tack vare ett starkt team som lyfter fram inte bara mina böcker utan även alla övriga tjänster och produkter baserade på Omgiven av-konceptet. Jag välkomnar ett samarbete med Bookmark som kommer att stärka mina möjligheter att fortsätta att sprida värdefulla insikter kring oss själva och de vardagssituationer vi alla hamnar i, säger Thomas Erikson i ett pressmeddelande.

Framgångsresan inleddes sommaren 2014 med Omgiven av idioter (Hoi förlag). Den var ingen omedelbar succé men ett år senare visste alla bokhandlare vad den handlade om och boken sålde över 100 000 exemplar enbart i originalutgåvan. Thomas Erikson bytte förlag till Forum inför pocketutgåvan och nästa bok i serien Omgiven av psykopater (2017). Han har släppt ytterligare tre böcker: Omgiven av dåliga chefer (2018), Omgiven av motgångar (2020) och Omgiven av narcissister (2021).

Thomas Erikson har nått framgångar både i Sverige och internationellt som författare, föreläsare, företagskonsult och mentor åt framgångsrika ledare över hela Europa. Hans titlar i den populära ”Omgiven av-serien” har sålts i över 50 länder och är översatta till 42 olika språk. Totalt nästan fem miljoner böcker har hittills hittat läsare.

Och nu väljer han alltså att lämna Bonnierägda Forum. Redan till hösten 2022 kommer Bookmark att ge ut den första boken av Thomas Erikson. Titeln kommer att ge många svar på hur vi bäst förvaltar vår tid och våra relationer.

Bookmark Förlag har de senaste åren etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag med flera storsäljare. Nu hoppas man förstås ha fått ännu en ombord.

– Jag har med stor behållning läst Thomas Eriksons böcker. Jag tycker att han på ett briljant sätt kombinerar spännande insikter med en verkligt underhållande ton, säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson.

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare?  Prenumerera!

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL