Ny bok i Omgiven-serien som sålt 8 miljoner exemplar

Författaren Thomas Erikson släpper ny bok i succéserien. Foto: Maria Östlin.

🌍 Exportsuccé. Thomas Erikson är Sveriges mest översatta nu aktiva författare, enligt Bookmark förlag. Hans böcker i Omgiven av-serien har blivit en internationell succé med närmare 8 miljoner sålda böcker i fler än 50 länder. Den 9 april kommer en ny bok i serien: Omgiven av lögnare.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.