ANNONS

Martina Haags böcker – som sålt i 200 000 exemplar – blir långfilm

Martina Haags böcker blir film. Här tillsammans med Calle Jansson på produktionsbolaget Bigster. Pressbild: Magnus Ragnvid.

Martina Haags böcker Det är något som inte stämmer och Livet går så fort. Och så långsamt ska bli film.

Hon säljer filmrättigheterna till produktionsbolaget Bigster, som ska göra en film baserad på båda böckerna.

”Av alla böcker jag har skrivit är det de här två som ligger mig närmast om hjärtat. Just därför var det viktigt för mig att samarbeta med någon som skulle förvalta det på bästa sätt, vilket jag är alldeles övertygad om att Calle Jansson och resten av gänget på Bigster kommer att göra”, säger Martina Haag i ett pressmeddelande.

Böckerna har sammanlagt sålts i 400 000 exemplar.

Martina Haag har skrivit filmens manus tillsammans med Peter Arrhenius. Hon ligger sedan tidigare bakom manus till Underbar och älskad av alla och Glada hälsningar från Missångerträsk. Arrhenius har bland annat skrivit manus för tv-serien ”Ingen utan skuld” och fjolårets julkalender ”Mirakel”.

Text: Sofia Sundström/TT

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL