Magnus Ernströms bok om Bosnien-kriget blir tv-serie

🎥 Filmatisering. ”A Life’s Worth”, en teveserie i sex delar baserad på Magnus Ernströms bok om Bosnienkriget på 1990-talet, ska produceras av Yellowbird, Arte France och Viaplay. Serien, som skildrar den svenska FN-bataljonens svåra uppdrag, är skriven av Mona Masri och Oliver Dixon, med Ahmed Abdullahi som regissör. I rollerna ses bland andra Edvin Ryding och Johan Rheborg. Hoi Publishing återutger boken Ett halvt år, ett helt liv i pocket i anslutning till tv-serien och försöker även sälja bokrättigheterna utomlands via förlagets agentur.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL