ANNONS

Kanada blir hedersgäst vid Bokmässan i Frankfurt 2020

Under Bokmässan i Frankfurt 2019 har Norge varit hedersgäster. Vårt grannland storsatsade och hade bland annat över hundra författare på plats som diskuterade yttrandefrihet, samisk litteratur, feminism, natur och mångfald, rapporterar Publishers Weekly. Hela 510 norska titlar kommer att publiceras i Tyskland under 2019. Nästa års land som får hedersgäststatus blir Kanada som lovar att representera alla kanadensares röster under sin slogan ”Singular Plurality”. Boka in i kalendern, nästa bokmässa i Frankfurt äger rum 14-18 oktober 2020.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se