ANNONS

Sidokaraktären Win i Harlan Coben-serien Myron Bolitar får en egen bok

Harlan Coben har skrivit elva romaner (varav tio är utgivna på svenska) i serien om Myron Bolitar, den tidigare basketstjärnan som blivit sportagent men ständigt dras in i mord och andra brott. Bolitars bästa vän, Windsor ”Win” Horne Lockwood III, är mångmiljonär eller rentav miljardär. Nu meddelar Coben att Win ska få en egen bok med titeln … Win. Den släpps i USA den 21 mars 2021. Frågan är om och när den kommer på svenska? Det framgår inte ifall detta är början på en ny serie eller ej.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL