ANNONS

McDonalds i samarbete med bokhandlare inför World Book Day

På McDonalds i Storbritannien och på Irland kommer alla Happy Meal-kartonger som säljs mellan 5 februari och 17 mars att innehålla en World Book Day-kupong värd 1 pund. Denna kan familjer sedan växla in i sin lokala bokhandel mellan 27 februari och 29 mars för att få rabatt på en bok eller ljudbok. World Book Day har under 21 år distribuerat över 300 miljoner sådana kuponger och McDonalds har själva delat ut över 90 miljoner böcker sedan 2013 i sina Happy Reader-kampanjer. (The Bookseller)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se