BTJ lägger ner sin tjänst Författarsök

BTJ:s Författarsök läggs ner på grund av för litet intresse för tjänsten.

🔚 Nedläggning. BTJ lanserade i samband med Bokmässan 2022 tjänsten Författarsök som konkurrent/ komplement till Författarcentrums författarförmedling. Förhoppningen var att BTJ genom sitt stora kontaktnät med skolor och bibliotek skulle kunna presentera en bredd av författare, både debutanter och etablerade, för potentiella litteraturscener. Författare fick betala en månadsavgift på 59 kr för att synas på tjänsten.
Men den fick aldrig något genomslag och nu meddelar BTJ att tjänsten stängs ner den 31 maj 2024.
”Vi kan konstatera att intresset för det inte var tillräckligt stort. Vi vill tacka alla som gjorde Författarsök till en smart tjänst för att matcha författare och arrangörer med varandra”, skriver BTJ i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.