Författarbloggen: Det längsta bokbordet

Så i söndags var det dags för Världens längsta bokbord, traditionsenligt på Drottninggatan. Vilken fröjd för alla bokälskare! Hela Drottninggatan fylld med böcker. Nya, gamla, stora, små, tjocka, tunna. Helt underbart.

Jag och några författarkollegor stod i Hoi:s monter och vad härligt det är att möta så många olika bokläsare. Intresserade som ställer frågor, tittar på böcker och visar vad de har köpt. En skön och glad stämning för alla bokälskare. Som bonus för oss som stod vid de olika borden – att få titta på folk! Gud så jag älskar att titta på folk. Kan göra det i timtals.

Om du missade i år, se till att gå nästa!

Lite bilder från vår dag:

IMG_1772 IMG_1777 IMG_1778 IMG_1786

IMG_1784

retired3@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,